yo Sot shënohet Dita Kundër Diskriminimit
Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the Week
TITI's Top 40 Top 10 Kosovar

MOVIE BOX

Lajmet e Fundit

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Sot shënohet Dita Kundër Diskriminimit

01.03.17     postuar nga: Mina

Sot më 1 Mars shënohet Dita Kundër Diskriminimit. Të bashkohemi për t’i dhënë fund diskriminimit dhe për të festuar diversitetin, tolerancën dhe përfshirjen. Duke i bashkuar zërat tanë së bashku, ne mund të jemi pjesë e një thirrje për drejtat e njeriut, për tolerancë dhe paqe. 

1 Marsi, Dita Kundër Diskriminimit, për here të parë u shënu më 1 mars 2014 nga OKB. Lexo më Shumë