yo Dita ndërkombëtare kundër diskriminimit racor – “Të gjithë jemi njësoj të rëndësishëm"
Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Lajmet e Fundit

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Dita ndërkombëtare kundër diskriminimit racor – “Të gjithë jemi njësoj të rëndësishëm"

21.03.17

21 marsi në botë shënohet si Dita ndërkombëtare kundër racizmit. Vendimi për shënimin e kësaj dite është bërë nga Kombet e Bashkuara në vitin 1966 me apel për bashkësitë në të gjithë botën që t’i rritin përpjekjet e tyre, me çka do të eliminoheshin të gjitha llojet e diskriminimit racor.  

Shënimi i kësaj dite synon zbutjen e këtij fenomeni në të gjitha kultururat dhe kontinentet. “Të gjithë jemi njësoj të rëndësishëm”

 


Lexo më Shumë