yo Uji është jetë! 22 Marsi - Dita Botërore e Ujit
Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the Week
TITI's Top 40 Top 10 Kosovar

MOVIE BOX

Lajmet e Fundit

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Uji është jetë! 22 Marsi - Dita Botërore e Ujit

22.03.17     postuar nga: Mina

Sot shënohet Dita Botërore e Ujit. Në vitin 1992, Kjo ditë është përcaktuar me rezolutën e OKB. Uji është një ndër burimet më të rëndësishme në Tokë. Kjo ditë shënohet me qëllim të tërheqjes së vëmendjes për kujdesin ndaj ujit për pirje dhe me qëllim të apelimit të të gjithëve që të ndihmojnë me administrimin 

dhe menaxhimin e burimeve të ujit për pirje. Uji është jetë!Lexo më Shumë