yo Sonte në Galerinë Qahili prezantohet ekspozita “Fmitë e non-të-dhetave”
Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Sonte në Galerinë Qahili prezantohet ekspozita “Fmitë e non-të-dhetave”

06.04.17

Sonte, filluar nga ora 19:00, në Galerinë Qahili në Prishtinë do të prezantohet ekspozita “Fmitë e non-të-dhetave”. Në këtë ekspozitë do të prezantohën punimet e 6 artistëve të rinj. 

Ndër ta janë edhe Engëll Berisha Jr., Era Buza, Jetë Dobranja, Meddy Huduti, Nita qahili dhe Yll Xhaferi. Të gjithë këta artista së bashku prezantojnë periudhën në të cilën janë rritur, atë të viteve të 90-ta, përmes punimeve të tyre artistike. Lexo më Shumë