Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


“Gazetarja e kulturës vetvritet” sonte në TKK

25.04.17

Sonte, filluar nga ora 20:00 në Teatrin Kombëtar të Kosovës, do të jepet repriza e shfaqjes "Gazetarja e kulturës vetvritet". Regjisor i shfaqjes është Alban Beqiraj kurse skenografia është bërë nga Mentor Berisha. Për kostumografinë është përkujdesur Valdete Mustafa kurse për ndriçimin Mursel Bekteshi. Në këtë shfaqje luajnë Donikë Ahmeti, Afrim Muçaj dhe Daniela Markaj. Kjo dramë atipike ka në qendër e në thelb vetë figurën e aktorit. 

... Lexo më Shumë