yo Sot shënohet Dita Botërore e Lirisë së Shtypit
Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Sot shënohet Dita Botërore e Lirisë së Shtypit

03.05.17

Me rastin e shënimit të kësaj dite, Fakulteti i Komunikimit Masiv i Kolegjit AAB në bashkëpunim me Institutin Kosovar për Media dhe Komunikim, organizojnë aktivitetin “3 May – World Press Freedom Day”. Aktiviteti do të mbahet në Teatrin AAB “Faruk Begolli” duke filluar prej orës 11:00. Në anën tjetër, Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, së bashku me Këshillin e Mediave të Shkruara të Kosovës të përkrahur nga organizatat e shoqërisë civile, sot do të zhvillojnë aksion protestues në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë me moton “Fol mos u tut”.

Në Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit, sot është publiku edhe deklarata nga Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, António Guterres: “Në Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit, bëj thirrje për t'i dhënë fund të gjitha goditjeve ndaj gazetarëve - sepse liria e shtypit do të thotë promovim i paqes dhe drejtësisë për të gjithë." Lexo më Shumë