yo Sonte jepet premiera “Vajza e braktisur”
Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the Week



MOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Sonte jepet premiera “Vajza e braktisur”

11.05.17

Sonte, filluar nga ora 20:00 në Teatrin Kombëtar të Kosovës, do të shfaqet premiera “Vajza e Braktisur”, nga Trupa e Baletit të Kosovës. Bëhet fjalë për versionin e riedituar të komedisë së njohur me po të njejtin titull. 

Sipas drejtorit të Trupës së Baletit Ahmet Brahmaj, shfaqja është shumë kompleksive dhe do të qëndroj gjatë në repertoarin e këtij teatri. Koreografe e shfaqjes është Natalia Osipova, e cila gjatë e me përkushtim ka punuar me trupën e baletit për ta realizuar në mënyrën më të mirë gjithë shfaqjen në fjalë. 



Lexo më Shumë