Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Mbahet ceremonia “K4 LIKE”

18.05.17

Më 17 Maj 2017, është mbajtur ceremonia e ndarjes së çmimeve të konkursit të fotografisë “K4 LIKE”. Ky konkurs kishte për qëllim prurjen e artistëve të rinj përmes fotografisë dhe të rris komunikimin e ndërsjellë. Organizimi i kësaj ceremonie tregoj rëndësinë dhe përkushtimin që KFOR-i ka për gjithë popullin e Kosovës e në veçanti për dëgjuesit e radio KFOR-it. 

Fituesit e garës u pritën nga Gjenerali i KFOR-it, Giovanni Fungo i cili me këtë rast i përgëzoj për fotograftë e tyre të cilat i quajti vepra artistike të cilat, siç tha ai, në mënyrën më të mirë e paraqesin normalitetin dhe bukuritë e Kosovës. Në përmbyllje të ceremonisë, ai i ftoj të gjithë të vazhdojnë ta dëgjojnë radio KFOR-in dhe ti ndjekin postimet tona në rrjetin social Facebook – Radio KFOR 90.2 Shqip Fituesit e këtij konkursi janë Vait Gashi (vendi i parë), Vesa Morina (vendi i dytë) dhe Rinor Dërmaku (vendi i tretë). Lexo më Shumë