Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Home Alone filmi i fundvitit

29.12.17

Filmi I famshëm “Home Alone”, është njëri nga filmat me të cilin janë rritur shumë gjenerata duke shikuar aventurat e Kevnit protgonistit të filmit,I cili aksidentalisht mbes I vetëm në shtëpi pasi familja e tij shumë-antarëshe gjatë udhëtimit për Krishtlindje e harron atë. Skenaristi I filmit John Hughes, e kishte shkruar skenarin e filmit për tetëmdhjetë ditë, duke u inspiruar nga një udhëtim që kishte bërë me familjen e tij në Evropë në vitin 1989. 

Ky film poashtu është pjesë edhe e librit Guinnes, ku vetëm në vikendin e parë pas lansimit ka mbledhur 17 milion dollarë. Shtëpia ku është xhiruar filmi në SHBA ka mbetur e ndenjë aktraksion për turistët. Këtë shtëpi e paten dhënë për shfrytëzim pronarët për gjirimin e filmit, dhe më pas e kanë shitur atë me një cmim prej 1 milion e 585 mijë dollarë. Filmi “Home Alone” ende mbetet njëri nga filmat më të shikuar në botë gjatë kohës së festave duke u kthyer kështu në një ikon të festive të fundvitit.  Lexo më Shumë