Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Dekorimet e fundvitit

29.12.17

Dekorimet dhe zbukurimet në prag të festive të fundvitit u japin ngjyrë dhe shpirt qyteteve në tërë botën. Edhe në Kosovë viteve të fundit, ka filluar trendi I dekorimeve të hapësirave publike duke krijuar një ngrohtësi në stinën e ftohtë. Kryeqyteti I vendit cdo fundvit ka filluar të krijojë një hapësirë për familje të cilat duke shijuar një verë të ngrohtë argëtohen edhe me zbukurimet përreth, këngët të cilat shoqërojnë njërëzit sidomos më të vegjëlit të cilët u gëzohen më së shumti kësaj kohe të vitit. 

Edhe qytetet tjera në Kosovë kanë filluar të ndjekin shembullin e kryeqendrës duke sjellur atmosferën festive në ato vende. Por qyteti I Pejës, ndonëse një qyteti vjetër me histori dhe atraktivitet për turistët këtë vit nuk ka pasurmundësi të stolis qytetin duke thënë se kishte mungesë të buxhetit komunal.Lexo më Shumë