Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


KFOR-i Danez i dhuron donacion Qendrës ‘The Ideas Partnership’ - Foto

11.01.18

Kontigjenti Danez i cili operon në kuadër të KFOR-it, sot i dhuruan një donacion qendrës së edukimit për fëmijë të komunitetit Rom, Ashkali dhe Egjiptian, ‘The Ideas Partnership’, e cila ndodhet në Fushë Kosovë.

Shuma e këtij donacioni ishte mbi 2.500 Euro, ndërsa të pranishëm me rastin e dhurimit të këtyre të hollave ishin edhe disa paqëruajtës të KFOR-it Danez, stafi i ‘Radio KFOR-it’ dhe revistës ‘MagazineForYou’ të cilët vizituan edhe fëmijët e kësaj qendre edukative.

Drejtuesi i kësaj qendre Jashar Gashi, me këtë rast shprehu mirënjohjen dhe falenderimin për donacionin e pranuar, duke premtuar se me pranimin e këtyre të hollave ata do të kenë mundësi që të përmirësojnë kushtet dhe aktivitetet për fëmijët e kësaj qendre.  Lexo më Shumë