Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Kosova pjesë e Olimpiadës Dimërore në Korenë e Jugut

09.02.18

Ekipi Olimpik i Kosovës ka parakaluar në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike Dimërore ‘PyeongChang 2018’, që po mbahen në Korenë e Jugut.

Ceremonia e happjes së Lojërave Olimpike Dimërore ka filluar nga ora 12:00, ku të gjitha shtetet një nga një kanë kryer parakalimin e tyre.

Ekipit Olimpik të Kosovës i priu skitari i njohur, Albin Tahiri, i cili do paraqitet në pesë disiplina në sportin e skitarisë, në përpjekje për t’i bërë krenarë kosovarët, meqenëse është garuesi i vetëm kosovarë që merrë pjesë në këto Lojra Olimpike.

Ekipi përbëhet edhe nga trajneri Agim Pupovci dhe kryetari i Federatës Skitare të Kosovës, Milaim Kelmendi. 

Kjo Olimpiadë Dimërore do të shpërblejë një rekord prej 102 medaljeve të arta, falë shtimit të garave me ‘snowboard’ për femra dhe meshkuj, startin e shpejtë në garën me patina, skijimin në dyshe në garat gjarpërore dhe skijimin ekipor në alpine.

Në emër të stafit te Radio KFOR-it i urojmë suksese Albinit dhe paraqitje sa më dinjitoze.Lexo më Shumë