Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Nesër mbahet mësimi në të gjitha shkollat

12.03.18

Përmes një njoftimi për media, SBASHK-u sot (12.03.18), ka bërë thirrje që nxënësit mos të dalin në shkolla.
“Punëtorët arsimor të të dy ndërrimeve do të jenë bashkë në institucionet arsimore gjatë kohës së grevës dhe në mbyllje të saj do të shënohen në listat e pjesëmarrësve në grevë. U  drejtohemi prindërve që më 12 mars mos t’i nisin fëmijët e tyre për në shkollë sepse në këtë ditë nuk ka mësim ngase është grevë njëditore”, thuhet në njoftim të SBASHK-ut.

Sot të gjitha institucionet arsimore ishin në grevë njëditore, pra nuk është mbajtur mësim në shkollat publike fillore, të mesme dhe universitet, duke përjashtuar çerdhet, ndërsa nesër (13.03.18), pritet të mbahet mësimi i rregullt në të gjitha shkollat.Lexo më Shumë