Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


MKRS-ja mbështet Fondacionin “Ibrahim Kodra”

13.04.18

Ministra e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka nënshkruar një memorandum bashkëpunimi me “Ibrahim Kodra-Swiss Foundation”.

Qëllimi i këtij memorandumi është mbështetja financiare për aktivitetet e arkitektëve të rinj nga Kosova me rastin e pjesëmarrjes në “New Urbanistic” në Bienalen e Arkitekturës së Venedikut 2018, për promovimin dhe përkrahjen kulturore.

Sipas këtij memorandumi, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit për “Ibrahim Kodra Swiss Foundation”  ndan mjetet financiare në vlerë prej 10 mijë euro.Lexo më Shumë