Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Hapet konkursi për pranimin e zyrtarëve policorë

16.04.18

Të gjithë ju që dëshëshironi të bëheni pjesë e Policisë së Kosovës nga sot (16 prill) do të keni rastin të aplikoni në konkursin që është hapur nga Policia e Kosovës për pjesëtarët e rinj.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 16 Prill 2018, deri me datën 10 Maj 2018.

Janë bërë të ditura kushtet minimale të cilat duhet polotësuar, për ata të interesuar që të aplikojnë:

Të jetë banorë i Kosovës;

Të jetë i moshës 18 - 30 vjeçar;

Ta ketë të përfunduar shkollimin e mesëm;

Të jetë në gjendje të mirë fizike, mentale dhe emocionale;

Të mos jetë i dënuar për ndonjë vepër penale;

Të mos posedojë në vend të dukshëm tatuazh (fytyrë, qafë, duar);

Të ketë integritet personal dhe vlera të lartë etike.

Informacionet e plota lidhur me aplikim mund t’i gjeni në linkun:Lexo më Shumë