Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Konferencë mbi kuotën gjinore

16.04.18

Qendra Kosovare për Studime nesër (17.04.2018) ka organizaur konferencën me temë “Ligji për Shoqëri Tregtare dhe Kuota Gjinore", nga ora 11:00 në Orion, Salla e Konferencave (Përballë Kino ABC) Prishtinë.
Në këtë konferencë të ftuarit do të diskutojnë për kuotën gjinore në respektimin e kësaj kuote në fushën e tregëtisë.

Për të diskutuar për këtë temë do të jenë të ftuar:
Deputetja Znj. Mimoza Kusari Lila , Kryeshef i Agjencisë për Regjistrimin e Bizneseve - Gazmend Mejzini, Drejtoreshë Ekzekutive në Institutin GAP- Nora Latifi Jashari, Ligjërues në RIT Kosova (AUK) - Robert Muharremi dhe Drejtor Ekzekutiv i Odës Amerikane në Kosovë, Arian Zeka.

Kjo konferencë organizohet në kuadër të projektit “Gratë e reja të përfshira në parti dhe procese politike”, menaxhuar nga Qendra Kosovare për Studime Gjinore dhe financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë.Lexo më Shumë