Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Universiteti i Prishtinës do të pranojë mbi 8 mijë studentë

16.05.18

Universiteti i Prishtinës ‘Hasan Prishtina’, ka njoftuar se për vitin akademik 2018/19,  do të pranojë mbi 8 mijë nxënës në nivelin akademik Bachelor. Studentë të rregullt për të ndjekur studimet do të pranohen gjithsej 8.038, ndërsa me mundësinë e regjistrimit me korrespodence do të pranohen 910 studentë.

Fakulteti i cili do të ketë numrin më të madh të studentëve do të jetë fakulteti Ekonomik me 1.650 studentë pastaj Fakulteti Juridik me 800 studentë, Fakulteti i Filologjisë me 575, ai Filozofik do të hapë dyert për 630 studentë të rinjë dhe Fakulteti i Shkencave Matematiko-Natyrore 560 studentë.Lexo më Shumë