Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Festivali Ndërkombëtar i Grafitit në Kosovë

16.05.18

Edicioni i dytë i festivalit ‘International Graffiti Festival’, organizuar nga ‘Meeting of Styles Kosovo’ (MOS) në bashkëpunim me ‘Qendrën për Zhvillim  të Artit’ (QART), mbledhë artist ndërkombëtarë  në Kosovë për të shkëmbyer përvoja në artin e muraleve.

Në këtë takim të artistëve të muraleve, që do të mbahet nga 18 Maji deri me 20 Maj, artistët do të kenë mundësi të shprehin talentin e tyre në muralet në ‘Rrugën B’ në Prishtinë.

‘MOS’ synon të krijoj një forum ndërkombëtar të artit, për të komunikuar, për të mbledhur dhe shkëmbyer ide dhe punime, por edhe për të mbështetur shkëmbimet ndërkulturore.Lexo më Shumë