Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Seminar dy-ditor për të rinjtë e Mitrovicës

16.05.18

Organizatat joqeveritare, RDA North, Social Impact Award, Innovation Centre Kosovo, u bëjnë ftesë të rinjëve dhe nxënësve nga Mitrovica, për t'u bashkuar me " Social Weekend Impact ".
Seminari dy-ditor do të mbahet në zyrat e RDA-së në Veri të Mitrovicës, ku me këtë rast pjesëmarrësit do të takojnë kolegët e tyre, partnerët e mundshëm dhe do të kalojnë nëpër temat, si: Gjenerimi i idesë, Ndikimi Lab, Modeli i Biznesit dhe Planifikimi i Biznesit.
Ky organizim do të jetë pjesë e Çmimit Social Impact Award 2018.

Çmimi i Ndikimit Social nuk është vetëm një çmim, por një program arsimor i projektuar për studentët dhe për t’i ndihmuar ata që duan të fillojnë ndërmarrjen e vet shoqëror.

E ju që doni të aplikoni për Çmimin e Ndikimit Social 2018, mund të klikoni në linkun më poshtë lajmit: https://kosovo.socialimpactaward.net/Lexo më Shumë