Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Programi për financimin e ‘Inovacionit dhe Ndërmarrësisë’

16.05.18

Nesër (17.05.2018) mbahet "Fondi për Inovacion dhe Ndërmarrësi", ku me këtë rast Ministri i Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë Besim Beqaj, fton të gjithë të interesuarit që të jenë pjesë e ceremonisë së hapjes për Organizatat Jo-Qeveritare.

Ky fond pritet të mbështes projektet që kontribuojnë në promovimin e zhvillimit të inovacionit dhe ndërmarrësisë në Kosovë.
 

Ceremonia pritet të filloj nesër, në orën 11:00, në “Swiss Diamond”, në Prishtinë.Lexo më Shumë