Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Së shpejti mbahet ekspozita ‘Speak Up Kosovo’

12.06.18

Organizata jo qeveritare ‘Speak Up’, do të organizoj një ekspozitë me të rinj me datat 16 dhe 17 qershor, në ambientet e ‘Shkollës Amerikane në Prishtinë’. Ekspozita ‘Speak Up Kosovo’, ka për qëllim që të pasqyroj sfidat me të cilat ballafaqohen të rinia në Kosovë. Të rinjët nga mosha 14 deri 26 vjeç, kanë të drejtë të marrin pjesë dhe të paraqesin punimet e tyre, në ekspozitën e lartpërmendur.

Hyrja është falas për studentët, ndërsa 5 Euro për të rriturit mbi moshën 26 vjeçare.

 

Të gjitha mjetet e mbledhura nga kjo ngjarje, do të dhurohen për arsimimin dhe mirëqenien e rinisë kosovare.Lexo më Shumë