Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Konferenca Ndërkombëtare e Studentëve të Universitetit të Prishtinës

12.06.18

Universiteti i Prishtinës ‘Hasan Prishtina’, organizon konferencë ndërkombëtare të Studentëve. Kjo konferencë do të filloj më datën 18 Qershor dhe do të vazhdoj deri më 21 Qershor. Në këtë konferencë multietnike, do të marrin pjesë studentë nga gjithë bota dhe vitin e kaluar në këtë konferencë morën pjesë 80 studentë nga 35 shtete të ndryshme të botës.
Ndërsa, këtë vit në listën e pjesëmarrësve do të ketë studentë nga Rusia, Ukraina, Polonia, Nigeria, Bullgaria dhe shumë vende të tjera. 

Studentët pjesëmarrës në këtë edicion, do ta kenë rastin t'i prezantojnë punimet e tyre dhe të diskutojnë mbi temën ‘Edukimi në Ndërmarrësi në Shekullin e 21-të’.

Më poshtë mund ta shihni listën e plotë të studentëve pjesëmarrës në këtë konferencë:

https://www.upisc.net/upisc-2018-participants
 Lexo më Shumë