Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Zyra e BE në Kosovë ndihmon Organizatat e Shoqërisë Civile

13.06.18

‘Balkan Green Foundation’ (BGF) në bashkëpunim me Institutin për Politika Zhvillimore (INDEP),  si pjesë e projektit 'Empower – Engage – Build Ownership', i financuar nga BE, ndërsa i menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, u bëjnë thirrje Organizatave të Shoqërisë Civile që t’i dërgojnë propozimet e tyre.
Skema e mbështetjes financiare synon të ndihmoj Organizatat e Shoqërisë Civile lokale në Kosovë, për të zbatuar projekte që adresojnë tri fusha tematike të projektit: 

Mbrojtjen e Mjedisit, Energjinë e Gjelbër dhe Ekonominë Qarkore si dhe Përmirësimin e Situatës në Terren.

Për më shumë informata rreth njoftimit, vizitoni linkun: http://balkangreenfoundation.org/Lexo më Shumë