Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


FIFA një minutë heshtje për Fadil Vokrrin

13.06.18

Në mbledhjen e fundit të ‘Federatës Internacionale të Futbollit’,  që po mbahet sot në Moskë  ishte paraparë të merrte pjesë edhe presidenti tashmë i ndjerë i ‘Federatës Futbollistike të Kosovës’, Fadil Vokrri.
Në Moskë, për nder të kujtimit dhe nderimit për Vokrrin, kongresi  nderoi me një minutë heshtje të ndjerin Vokrri, me fillim të punimeve.

Vokrri ka lënë gjurmë të thella në historinë e futbollit kosovar duke e antarësuar Kosovën në FIFA. 

Ndryshe në  punimet e këtij kongresi, Kosova po përfaqësohet nga zëvendëspresidenti Agim Ademi dhe nga menaxheri Bajram Shala.Lexo më Shumë