Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Filmi ‘Përjetësisht fëmijë’ shpërblehet në Venezuelë

11.07.18

Regjisorja Lorena Sopi, ka fituar tre çmime në festivalin ‘Five Continents International Film Festival’, në Venezuelë për filmin e saj ‘Përjetësisht fëmijë’.

Ajo është shpërblyer me çmimin për regjisroren më të mirë, Filmi më i mirë në festival dhe çmimin për Aktorin më të mirë e ka fituar protagonisti i filmit Xhevat Qorraj.

 

Ky film shtjellon temën e një familje me probleme dhe problemet sociale me të cilat përballen.

Regjisorja Sopi është shpërblyer me 14 çmime të ndryshme ndërkombëtare.Lexo më Shumë