Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Trajtoji mirë sot të moshuarit, që të të trajtojnë njësoj ty nesër kur të plakesh!

12.07.18

Për ata që janë shëmbulli më i mirë i brezave të rinj, e që janë të moshuarit, sot (12 korrik) në ora 13:00, në kinemanë ABC, në Prishtinë, do të shfaqet dokumentari ”Mos u plaksh”.

Është Iniciativa Kosovare për Stabilitet (IKS), ajo e cila ka realizuar këtë projekt, përfshirë këtu një hulumtim dhe dokumentarin respektiv.

 

Bazuar në njoftimin e ndarë për media, prezantimi i këtij projekti ka për qëllim vetëdijësimin e shoqërisë për kujdes të shtuar ndaj të moshurave, të cilët, siç thonë organizatorët janë kategoria më e shpërfillur e shoqërisë.

Trajtoji mirë sot të moshuarit, që të të trajtojnë njësoj ty nesër kur të plakesh.Lexo më Shumë