Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


“Indiana Jones 5” shtyhet për vitin 2021

12.07.18

Sërish është shtyrë vazhdimi i pestë i një ndër filmave më të shikuar në botë, Indiana Jones.

Shtyerja e filmit tashmë është konfirmuar nga Walt Disney të cilët thanë se pjesa e pestë e "Indiana Jones", do të lëshohet në korrik të vitit 2021 në vend të vitit 2020.

“Indiana Jones 5”, fillimisht është dashur të shfaqej në vitin 2019, por më vonë u transferua në korrik të 2020.

Shtyrja e re vjen pas raporteve të javës së kaluar se skenari nuk ishte përfunduar dhe se tani e ka marr në dorë këtë punë një skenarist i ri.

Muajin e kaluar, bashkë-skenaristi i "Solo: Një Star Wars Story", Jonathan Kasdan, u soll për të ndihmuar në shkrimin e skenarit.Lexo më Shumë