Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Themelohet zyra e bashkepunimit kulturor evropian në Kosovë

12.07.18

Instituti ‘Goethe’ nga Gjermania, në bashkëpunim me Zyrën e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Ambasadat e Austrisë, Francës, Italisë, Luksemburgut në Prishtinë kanë themeluar ‘Rrjetin kulturor të  Bashkimit Evropian të njohur si ‘Cluster Eunik Prishtina’.

Ky rrjet kulturor mbështetet nga pesë shtete anëtare të Bashkimit Evropian dhe është i hapur për të gjitha vendet anëtare të përfaqësuara në Kosovë.

Disa nga projektet kulturore që do të mbështeten kanë të bëjnë me diversitetin kulturor dhe gjuhësor për vendet e Bashkimit Evropian përfshirë edhe Kosovën.Lexo më Shumë