Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


IPKO sponsorizon superligën e Kosovës

10.08.18

Kompania ‘IPKO’ do të jetë sposor gjeneral i Super Ligës dhe Përfaqësueses së Kosovës në Futboll, për dy vitet e ardhshme.

Në ndeshjet e ardhshme të suprërligës së Kosovës në futboll, do të transmetohen në platformën “Ipko-Digitalb” dhe do të quhet ‘Ipko Superliga e Kosovës’.

Kjo është bërë e ditur në një konferencë të përbashkët të kompanisë IPKO dhe ‘Federatës së Futbollit e Kosovës’. Federata po ashtu do të ketë edhe sponsorë të tjerë.Lexo më Shumë