Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


DOKUFEST 2018

10.08.18

Edicioni XVII i DOKUFEST po mbahet në Prizren dhe do të përfundoj më 11 gusht. Programi i sivjetshëm synon të bëhet një pasqyrë e botës në të cilën jetojmë, në mënyrë që të jemi në gjendje të reflektojmë përsëri se kush jemi dhe çfarë jemi nëpërmjet një programi filmik të posaçëm kurioz, ekspozita digjitale në natyrë, biseda artistësh, punëtori bashkëpunuese dhe muzikë të larmishme shfaqje.

Programin e organizuar për ditën e sotme, mund ta gjeni në këtë link:

http://dokufest.com/program/interactive-schedule/?date=2018-08-10

...Lexo më Shumë