yo Pet Shop Boys do të lansojnë album vitin e ardhshëm
Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Lajmet e Fundit

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Pet Shop Boys do të lansojnë album vitin e ardhshëm

14.06.12

Dueti Pet Shop Boys kanë njoftuar se vitin e ardhshëm do të lansojnë një album me dy CD në të cilin do të përfshijnë hitet e tyre nga viti 1985 e deri tek viti 2009.

Këngët të cilat do të ndodhen në këtë double album do të jenë të ripërpunuara, ndërsa ky kompilacion do të titullohet ‘Format’.

Ky album do të dal në shitje më datën 6 Shkurt 2013 dhe në të do të përfshihen gjithësej 38 këngë.

Përveç 2 CD-ve, për adhuruesit e Pet Shop Boys kanë vendosur që të dhurojnë edhe një CD material me intervistat e Neil Tennant and Chris Lowe.
Në vijim ju njohim me përmbajtjen e albumit ‘Format':

CD1 
'The Truck Driver And His Mate' 
'Hit And Miss'
'In The Night' (1995) 
'Betrayed'
'How I Learned To Hate Rock 'N' Roll'
'Discoteca’ (New Version) 
'The Calm Before The Storm'
'Confidential' (Demo For Tina) 
'The Boy Who Couldn't Keep His Clothes On' 
'Delusions Of Grandeur'
'The View From Your Balcony'
'Disco Potential'
'Silver Age'
'Screaming'
'The Ghost Of Myself' 
'Casting A Shadow' 
'Lies'
'Sexy Northerner'
 

CD2
'Always'
'Nightlife'
'Searching For The Face Of Jesus' 
'Between Two Islands'
'Friendly Fire'
'We're The Pet Shop Boys' 
'Transparent'
'I Didn't Get Where I Am Today'
'The Resurrectionist'
'Girls Don't Cry'
'In Private' (7-Inch Mix): Pet Shop Boys With Elton John 
'Blue On Blue'
'No Time For Tears (7-Inch Mix)
'Bright Young Things'
'Party Song'
'We're All Criminals Now' 
'Gin And Jag'
'After The Event' 
'The Former Enfant Terrible'
'Up And Down'Lexo më Shumë