yo Rumer paralajmëron album të ri
Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Lajmet e Fundit

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


Rumer paralajmëron album të ri

21.03.12

Rumer ka njoftuar rikthimin e saj me një album të ri fringo, të cilin e ka titulluar “Boys Don’t cry" dhe i cili pritet të dalë në shitje më datën 28 Maj nga shtëpia diskografike ‘Atlantic Records’.

'Boys Don’t Cry' do të pasoj suksesin e albumit 'Seasons Of My Soul', album ky i cili pas daljes në treg në Nëntorë të vitit 2010 arriti të klasifikohet në pozitën e tretë ndër albumet më të shitura në SHBA.
Lidhur me albumin e saj më të ri ‘Boys Don’t Cry’, Rumer ka thënë se shpreson që ta ketë dyfishin e dëgjimit, ngase ajo ka punuar dhe ka dhënë kontributin e saj 100%.

Përndryshe këngëtarja Rumer Willis, njihet edhe si vajza e dy aktorëve të mëdhenjë të Hollywood-it, Bruce Willis dhe Demi Moore.
Në vijim ju njohim me këngët dhe bashkëpunimet të cilat mund të i gjeni në albumin më të ri ngë Rumer, i titulluar ‘Boys Don't Cry’: 

1. P.F. Sloan (Jimmy Webb)

2. Be Nice To Me (Todd Rundgren)

3. It Could Be The First Day (Richie Havens)

4. Travelin' Boy (Paul Williams)

5. A Man Needs A Maid (Neil Young)

6. Soulsville (Issaac Hayes)

7. The Same Old Tears On A New Background (Stephen Bishop)

8. Soul Rebel (Bob Marley)

9. Flyin' Shoes (Townes Van Zandt)

10. Home Thoughts From Abroad (Clifford T Ward)

11. We Will (Gilbert O Sullivan)

12. My Cricket (Leon Russell)

Boys Don't Cry (Special Edition):

13. Sara Smile (Hall and Oates)

14. Just For A Moment (Ronnie Lane)

15. Andre Johray (Tim Hardin)

16. Brave Awakening (Terry Reid)Lexo më Shumë