Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


‘Super vullnetarët’ në shërbim të komunitetit

11.10.18

Nga data 12 tetor në Prishtina High School, në Matiqan të rinjtë e klasave  8 dhe 9, entuziastë për të bërë ndryshime në komunitet do të mësojnë teknika të reja se si teoritë e të mësuarit  ti kthejnë në praktikë, të punojnë në grupe, të njoftojnë shoqëri të re dhe të kënaqen gjatë vitit akademik 2018-2019.
Në një prononcim për Radio KFOR-in, menaxheri i Prishtina High School, Valdet Ibishi, i bënë thirrje organizatave që kanë për qëllim aktivizimin e rinisë përmes projekteve të tilla t'i kontaktojnë për bashkpunim dhe  më tej shtoi:

“Ne si shkollë i inkurajojmë aktivizimin e fëmijve në projekte jasht shkollore. Pjesëmarrja në projekte të tilla ka dëshmuar që zhvillon aftësitë e tyre të punës në grup dhe komunikimit të mirëfilltë.  

I qëndrojmë besnik motos së shkollës tonë Prishtina High School: ‘Where young people grow and thrive’ ('Vendi ku të rinjtë rriten dhe lulëzojnë)'. "

Super Mentorët dhe Super Vullnetarët do të takohen çdo të premte prej datës 12 tetor, 2018 deri më 14 qershor, 2019.
Këto takime do të mbështetën nga organizata jo-qeveritare TOKA, qëllimi i së cilës është përshpejtimi i ndryshimeve sociale në Kosovë përmes rinisë.Lexo më Shumë