Zhvillohet së shpejti Drag Race 4

05.10.18

Për adhuruesit e shpejtësisë, e diela që vjen (07 tetor), do të jetë shumë e veçantë, meqenëse në pistën e vjetër të Aeroportit Ndërkombëtar Adem Jashari, do të mbahet Drag Race 4, që përmbyll kampionatin për vitin 2018.
Nëse dëshironi të përjetoni adrenalinë edhe ju mund t’i bashkoheni këtij aktiviteti, ku do të ketë vetura të reja, shpejtësi, tym, zhurma të motorëve, muzikë dhe befasi të shumta.

Kjo garë organizohet nga ‘Prishtina Racing Cars -PRC Racing’.