"Capitaine Conan" vjen sonte në Kino Armata

07.11.18

Në kuadët të edicionit të 18-të të Festivalit të Filmit Frankofon, sonte në Kino Armata me fillim nga ora 20:00 do të shfaqet filmi "Capitaine Conan" (1996).

Festivali i Filmit Frankofon, ka filluar nga data  2 nëntor dhe do të vazhdoj dei më 11 nëntor, ku në Kino Armata do të shfaqen edhe filma të tjerë të repertoarit francez.

Përderisa filmi "Capitaine Conan" (1996) shfaqet sonte, nesër  e enjte, nga ora 16:00h dhe 20:00h
shfaqet filmi  "Adama" (2014), në  regji të Simon Rouby, ndërsa të premtën e 9 nëntorit me fillim nga ora 20:00 shfaqet "La Grande Illusion" (1937), me regjisor Jean Renoii.

Të gjithë filmat do të shfaqen në gjuhën origjinale, me titra në gjuhën angleze ose shqipe, ndërsa është falas.