Sluajte nas Online Zatvori

Street workout - Prava strana ulice

18.01.2018

Dvadeset prvi vek doneo je procvat novog, urbanog načina vežbanja - street workout-a. Ova sportska disciplina nastala je u parkovima širom sveta gde mladi nemaju pristup teretani ili jednostavno više vole vežbanje u prirodi.

Street workout relativno je novi način vežbanja koji u sebi objedinjuje elemente gimnastike sa klasičnim  vežbama  za telo, a sve zajedno ukomponovano u jedan slobodan stil u kome to postaje atraktivno i puno zabavnije nego klasična gimnastika. 

Cela vest..."Pijačni dan u Donjoj Gorenici 2089. godine" u Gračanici

18.01.2018

Pod pokroviteljstvom misije Ujedinjenih nacija na Kosovu (UNMIK) u Gračanici će biti izvedena predstava „Pijačni dan u Donjoj Gorenici 2089. godine.“ O čemu se tačno radi objašnjava predstavnik Omladinske organizacije Sinergija – Stefan Veljković.

„Omladinska organizacija Sinergija iz Mitrovice organizuje 18. Januara u Domu kulture “Gračanica” svoju 10. pozorišnu predstavu koja nosi naziv “Pijačni dan u Donjoj Gorenici 2089. godine.” Kao što možete da procenite na osnovu samog naziva pozorišne predstave ona je jednog futurističkog karaktera i treba da posluži kao jedna opomena nama, šta bi moglo da se desi te kobne 2089. godine ukoliko sada ne promenimo nešto u našem društvu nabolje, kad je reč o vrednosnim stavovima, pogotovu mladih ljudi ali I ostalih naših sugrađana. Ovu pozorišnu predstavu u Gračanici organizujemo iz neizmernu pomoć

Cela vest..."Crvena Jabuka" prvi put na Kosovu

16.01.2018

Jedna od najpopularnijih rock grupa Ex Yu „Crvena Jabuka“, nakon 34 godine uspešne karijere, nastupila je po prvi put na Kosovu. Vokal i klavijaturista Dražen Žerić – Žera još je pre koncerta najavljivao da će dati sve od sebe da prisutnima ovo bude veče za pamćenje.

„Pa mi pevamo uvek iste repertoare, nema veze gde smo. Jel smo u Novom Zelandu, jesmo li na Kosovu,

Cela vest...Predstava "Srećna nova" u Mitrovici

15.01.2018

Tragikomedija novog doba “Srećna nova“ režisera i glumca Aleksandra Mihailovića biće odigrana u Studentskom klubu (dom 6) u Mitrovici.

„Srećna nova“ je priča o susretu dvojice bivših emigranata, nekadašnjih cimera, nakon oko dve decenije. Novogodišnja noć će obojici doneti mnogo

Cela vest...Kuća za omladinu - Gračanica

12.01.2018

Stanovnici Kuće za omladinu u Gračanici praznicima se uvek posebno raduju. Oni su nasmejani, vedri, dobro raspoloženi.

Kuća za omladinu ili Dom za decu ometenu u razvoju postoji 14 godina. Kapacitet Doma je 10 osoba i štićenici su uglavnom sa Kosova i iz regiona.

„Osim nege i konstante brige o njima, svi zaposleni se trude da ovo ne bude samo institucija u kojoj oni mogu da borave, već svojim zalaganjem stvaramo pravu

Cela vest...Koncerti povodom dočeka Nove Godine

12.01.2018

Uz vola na ražnju, kuvano vino i rakiju, kao i vatromet 13. januara će na Kosovu biti organizovan tradicionalni doček Pravoslavne Nove Godine.

O nastupu jedne od najuspešnijih rok grupa bivše Jugoslavije „Crvene Jabuke“, uz čije su hitove poput: „Volio bih da sam tu“, „Ima nešto od srca do srca“, „Sviđa mi se ova stvar“, „Beži kišo s prozora“ odrastale mnogobrojne generacije, za radio Kfor predsednik Lokalnog saveta mladih iz Leposavića Dušan

Cela vest..."Srećkovizija Sušica 2018"

10.01.2018

Da li ste spremni za veče smeha?! Sledi tradicionalno veče zabave pod nazivom „Srećkovizija Sušica 2018“.

Sjajna zabava, mnogo dobrih fora i tone smeha, uz svoje omiljene komičare i još omiljenije rubrike. Prisutne u sklopu bogatog zabavnog programa očekuje i nagradna igra, kao i prikazivanje novih video skečeva.

Cela vest...Slobodno radno mesto u ASTBalkans/HQ KFOR

09.01.2018

AST Balkans/HQ KFOR oglašava otvorenim radno mesto pomoćnika za obuku pri centru za obuku odnosno menadžera vojnog sistema za praćenje materijala za podršku obuci u kampu Bondsteel.

POTREBNE KVALIFIKACIJE         

- Završena srednja škola

Cela vest...Dark Sky u Gračanici

06.01.2018

Bend Dark Sky iz Mitrovice osnovali su Milan Kabasic i Emir Hasani 2005. godine.

„Pa šta znam, iako postojimo dosta dugo, ranije smo pisali na engleskom tekstove, i onda smo odlučili da prestanemo skroz sa tom pričom i da pišemo samo na maternjem, tako da u poslednje vreme radimo bukvalno kao da smo počeli iz početka, radimo sav novi materijal i nove pesme na maternjem jeziku,

Cela vest...Petar Đorđević o sportskom klubu Hogosha Dojo

05.01.2018

Petar Đorđevic, jedan od osnivača sportskog kluba Hogosha Dojo, sa željom da unapredi sebe, i svoje skromno znanje podeli sa drugima, zajedno sa svojim sparing parterom Nemanjom Mihajlovićem, pokrenuo je ovaj sportski klub.

„Ideja je potekla od Nemanje Mihajlovića i mene, mi smo bili dugogodišnji sparing partneri. Ja sam negde sa 18 godina stekao zvanje crni pojas 1. DAN, i onda smo Nemanja i ja prosto hteli da unapredimo svoje znanje time što ćemo da pokazujemo drugima, zato

Cela vest...Procitaj vise