Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

“Zlogonje” u Domu kulture “Gračanica”

26.09.2018

U Domu kulture “Gračanica” u četvrtak 27. septembra u 19 časova biće  prikazana projekcija filma “Zlogonje”.

“Zlogonje” je priča o desetogodišnjem Jovanu koji je rođen sa  parcijalnom  cerebralnom paralizom. Stidljiv, samosvestan i bez mnogo prijatelja, on u svojoj mašti često beži u svet gde je superheroj koji se bori protiv kriminala i koji nije ograničen sopstvenim telom. Jovanov svet se iznenada menja kada u njegovo odeljenje stiže nova učenica Milica. 

Cela vest...Nova sezona u KPC "Božidar Mitrović Šandor"

25.09.2018

Čovek je stvorio umetnost kao potrebu da iznedri svoju unutrašnju svetlost i podeli je sa onima koji tu svetlost prepoznaju i zato poštujući razne vrste umetnosti ovogodišnju sezonu Kulturno-prosvetni centar „Božidar Mitrović Šandor“ u Šilovu počinje nastupom ansambla narodnih igara i pesama „Venac“, koji će kroz tradiciju svog naroda, igru, pesmu, muziku i običaje, predstaviti

Cela vest..."Putujući bioskop"

25.09.2018

Zahvaljujući „Putujućem bioskopu“, koji organizuje Dom kulture Gračanica, meštani Raniluga imali su prilike da uživaju u projekcijama animiranog filma za decu: „Mali veseljak, brod spasilac“ i za starije: „Život i smrt Džona Gotija“.

Dolazak putujućeg bioskopa bio je prava atrakcija za meštane ovog sela, ali ono je samo jedno u nizu od desetak mesta u kojima su predviđene projekcije

Cela vest..."Borini pozorišni dani"

24.09.2018

Tradicionalna manifestacija "Borini pozorišni dani", koja se održava u čast pisca Borisava Stankovića, navršava 38 godina postojanja. Tokom oktobra meseca, Narodno pozorište u Gračanici nastavlja sa obeležavanjem 70 godina od osnivanja ove kulturne institucije. Proslava jubileja biće upriličena 8. oktobra u Gračanici.

Program obeležavanja 70. godišnjice:

Cela vest...Nastavak preventivnih medicinskih pregleda

22.09.2018

Ove jeseni se nastavlja sa akcijom preventivnih pregleda na tumor markere jajnika i prostate, provere krvnog pritiska i krvne slike odnosno EKG.

Akcija se sprovodi u organizaciji Ministarstva zdravlja i biće sprovedena u kliničko-bolničkim centrima i Domovima zdravlja. Cilj ove akcije je rana dijagnostika i promocija prevencije kao najefikasnijeg načina brige 

Cela vest...Vodite se emocijama poručuje Vladan Savić, frontmen Magla bend-a

21.09.2018

Ukoliko izaberete posao koji volite, nećete raditi ni jedan jedini dan u životu. Svojim nastupom, svirkom i aktielnim repertoarom, Magla bend stvara vrhunsku atmosferu gde god nastupao, a ljubav prema muzici je ovo što ih vodi na putu ka uspehu zaključili smo u razgovoru sa frontmenom Magla benda Vladanom Stevićem.

„Kad si rekla ljubav  stvarno je ljubav jer svi radimo ovaj posao zato što volimo muziku i volimo svoj

Cela vest...Turnir „Trofej Miloša Krasića”

21.09.2018

Ovog vikenda biće održan prvi fudbalski turnir „Trofej Miloša Krasića”, gde je maksimalan broj igrača po ekipi 12, a broj ekipa je ograničen na 16.

Direktor i organizator OFK „Dif” Nemanja Bulatović kaže da je za veliki spetakl, turnir u Žitkovcu, sve spremno.

“Po prvi put na ovim prostorima organizuje se turnir

Cela vest...Izložba učeničkih radova na temu “Moje mesto”

21.09.2018

U okviru obeležavanja Dana opštine Gračanica u Domu kulture Gračanica otvorena je izložba učeničkih radova na temu “Moje mesto” kao rezultat istoimene likovne kolonije.

Lepa tradicija čiji je cilj negovanje dečijeg talenta, pod nadzorom i uz stručne savete slikarke Maje Todić, realizuje se već četvrtu godinu za redom, i obuhvata učenike i predstavnike svih škola sa teritorije

Cela vest...Sportski turniri u okviru Dana opštine Gračanica

20.09.2018

U okviru obeležavanja Dana opštine Gračanica u Sportskoj hali u Lapljem Selu održani su turniri učenika srednjih i osnovnih škola.

Ovi turniri su izuzetno važni jer okupljaju veliki broj đaka radi pružanja prilike da se sportski takmiče, neguju solidarnost i aktivno bave sportom.

Organizatori turnira izuzetno su zadovoljni odzivom, jer je ove godine na turnir prijavljeno ukupno 49

Cela vest...Dečiji karneval predškolske ustanove ''Naša radost" u Ugljaru

20.09.2018

Tokom trodnevnog obeležavanja Dana Opštine Gračanica, u gotovo svim većim mestima na teritoriji ove opštine organizovan je bogat kulturno-umetnički, sportski i zabavni program.

Predškolska ustanova “Naša radost” danas će održati dečiji karneval    na školskom igralištu osnovne škole “Ugljare” u Ugljaru. Mališani ove predškolske ustanove zajedno sa decom iz vrtića i svojim vaspitačima  pripremili su različite koreografije.

Cela vest...Procitaj vise