Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

Proslava 6. rođendana - Aktiv Art Centar

25.05.2018

Aktiv Art Centar poziva na proslavu svoj 6. rođendana. Nakon projekcije filma „Soul Kitchen“, koji počinje od 20 časova, Aktiv Art Centar poziva na žurku čiji je povod godišnjiva od osnivanja.

Aktiv Art Centar je centar za promovisanje kulturnih aktivnosti, kulturnog aktivizma i različitosti, putem razvijanja neformalnih edukacionih programa koji omogućavaju pojedincima sa umetničkim sklonostima da dalje razvijaju svoje umetničke talente; putem primenjivanja inovativnih interaktivnih pristupa u svojim edukacionim programima; preko organizovanja javnih događaja koji promovišu kulturnu različitost i u kojima

Cela vest...Petar Markov trio u Kulturnom centru "Akvarijus"

25.05.2018

Na zatvaranju Eko art festa, u čast pobednika, u petak 25. maja 2018. godine od 21:30 u Kulturnom centru „Akvarijus“ nastupiće Petar Markov trio iz Makedonije.

Trojica izuzetno talentovanih makedonskih muzičara: Petar Markov Markuš, Toni Pečanov i Vladimir Trpkovski Pate, prvi put će nastupiti zajedno u Mitrovici

Cela vest...Zvečan: Obeležen Evropski dan parkova

24.05.2018

U saradnji sa organizacijama civilnog društva i međunarodnim organizacijama, Opština Zvečan je obeležila  Evropski dan parkova u dvorištu OŠ „Vuk Karadžić”

Organizatori su ovom prilikom posadili sadnice cveća, postavili klupe i skulpture u dvorištu OŠ “Vuk Karadžić" i PU “Lane” u Zvečanu. 

Cela vest...Komandant KFOR-a posetio opštinu Gračanica

24.05.2018

Komandat KFOR-a, General major Salvatore Kuoći, posetio je opštinu Gračanica i razgovarao sa Srđanom Popovićem, predsednikom opštine. Na sastanku je bilo reči o bezbednosnoj situaciji, planovima opštine kao i o mogućnostima i načinima buduće saradnje.

“KFOR je uvek tu za vas sa svojim Timovima za vezu i nadgledanje (LMT). Jer, iako sam imao zadovoljstvo da posetim mesta na Kosovu kako bi bolje razumeo situaciju, nije dovoljno samo pročitati izveštaje već je

Cela vest..."Omaž Desanki Maksimović"

24.05.2018

Gradska biblioteka „Vuk Karadžić“ u saradnji sa Studentskim centrom u Mitrovici održala je “Omaž Desanki Maksimović“ povodom 120 godina od njenog rođenja.

Učenici osnovnih i srednjih škola, kao i učenici muzičke škole “Miodrag Vasiljević” iz Mitrovice, uz muzičku pratnju gitare, recitovali su izabrane pesme i stihove iz Desankinih pesama i time su odali počast preminuloj pesnikinji.

Film “Moja Desanka”, koji je snimljen u Brankovini,

Cela vest...Uloži u svoje obrazovanje – uloži u svoju budućnost!

24.05.2018

U saradnji sa predstavnicima Evropske komisije i Erasmus+ kancelarije, Univerzitet u Mitrovici je organizovao Erazmus+ informativni dan u svečanoj sali Rektorata Univerziteta, u cilju upoznavanja svih zainteresovanih sa mogućnostima programa Erasmus+.

Prisutni su informisani o programima mobilnosti za studente i zaposlene na univerzitetu, kao i sa aktuelnim konkursima, rokovima i uslovima

Cela vest...Projekcije filmova “Misija Katmandu" i “Dedpul 2”

23.05.2018

U Domu kulture Gračanica u četvrtak 24 maja biće prikazani filmovi “Misija Katmandu" i “Dedpul 2”.

Animirani film "Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona" reditelja Pjera Grekoa biće prikazan od 19:00 časova

Priča je smeštena u 1956. godinu, a u centru zbivanja se nalaze Neli Maloje, privatna detektivka, i naučnik - istraživač Sajmon Pikard, koje spaja sudbina i odvodi ih u Nepal u potrazi za Jetijem. Kada Sajmon krene u potragu za karikom koja mu nedostaje, on i Neli će se naći u uzbudljivoj avanturi sa Tensingom, mladim šerpasom, i pričljivom pticom Jasmin. Zajedno, oni će se susresti sa brojnim opasnostima tokom svoje misije na Himalajima.

Broj karata za ovu 3D projekciju je ograničen, a mogu se kupiti u prostorijama Doma kulture po ceni od 300 dinara.

Cela vest...Prvi "Eko Art Fest" u "Akvarijusu"

23.05.2018

U Kulturnom centru “Akvarijus” u Mitrovici održaće se prvi “Eko art fest”,  koji će trajati od srede 23. do petka 25. maja 2018. godine.

Pored takmičarskog dela festivala – u kojem će učestvovati polaznici ekološko-umetničkih radionica iz oblasti vizuelnih umetnosti (film i fotografija), likovnih umetnosti, primenjenih umetnosti i modnog dizajna – na festivalu će, u revijalnom delu programa, nastupiti

Cela vest..."Sumnjivo lice" u Mitrovici i Gračanici

22.05.2018

Predstava “Sumnjivo lice” u izvođenju „Okret teatar“ iz Beograda biće prikazana u Mitrovačkom dvoru 24. maja od 20 časova i u Domu kulture Gračanica, 25. maja od 13:00.

Predstava je rađena po jednom od najpoznatijih dela Branislava Nušića, koji je neizostavni deo lektire za osnovne škole i na duhovit, zanimljiv i lepršav način

Cela vest..."Ljubavne igrarije" za mlađe i starije u Mitrovici

21.05.2018

Pozorišna predstava-komedija “Ljubavne igrarije”, koja je zasnovana na do sada neviđenom konceptu po kome je čitav tekst predstave sastavljen od stihova popularnih zabavnih i narodnih pesama, biće izvedena u utorak, 22. maja, od 20 časova u Mitrovačkom dvoru.

Komedija “Ljubavne igrarije” govori o ljubavnim

Cela vest...Procitaj vise