Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

Nevena Božović - slušajte dobru muziku

15.02.2017 posted by: RADIOSRB

Nevena Božović je skromna na sceni, zapažena na nastupima, pristojna. U pesmama uživa, muzici daje svoj pečat. Ne voli jednostavne tekstove. Najnoviji singl Siesta je, kako kaže smeliji u muzičkom smislu, malo se razlikuje od prethodnih i zato je zadovoljna uspehom ove pesme.

“Zadovoljna sam zato što je ovaj singl zaživeo mnogo pre nego što je to bio slučaj sa prethodnim singlovima. Nekako su radio stanice počele odmah nakon nedelju dana da emituju pesmu, što meni kao muzičaru mnogo znači. Tako se najpre i širi, i ljudi je najčešće i mogu čuti. Komentari su odlični, do sada

nisam još naišla na negativni komentar iako je već dva meseca pesma na internetu. Zadovoljna sam pre svega zbog radio stanica jer mi je to najbitnije”, kaže Nevena.

Voli sport, trenirala je košarku, posle muzike to je njena najveća ljubav. Ipak, košarkašku loptu zamenila je notama. Za muziku, nakon osnovnih i master studija ima više vremena.

“Sada sam na specijalističkim studijama, ali to mi je onako, malo opuštenije nego onaj pravi studentski život i osnovne studije i master. Tada sam nekako bila skoncentrisana na fakultet, ovo ostalo je išlo kako stignem, usput, ali sad svakako da je akcenat na mojim pesmama, na autorskoj muzici i na mom prvom albumu koji će izaći ove godine”, dodaje.

Najbitnija joj je porodica jer "bez njih ne bi mogla da funkcioniše i ništa ne bi imalo smisla".

Voli da čuje različita mišljenja i da dobije savete od iskusnijih. Uvek prihvata kritiku. Ima i savet za mlade ljude:

“Ja kao muzičar volim uvek da poručujem ljudima - slušajte dobru muziku! Bitno je da znate zašto to slušate. Da prepoznate zbog čega vam se neka pesma ili izvođač dopada u tom trenutku”, poručuje Nevena. zProcitaj vise