Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

Anika Grujić - Zadovoljna ulogama i reakcijama publike!

10.03.2017 posted by: RADIOSRB

Uloga Milene iz „Porodičnih priča“ označava početak njene karijere, igrala je u brojnim predstavama poput: „Venecijanke“, „Revizor“, “Razvojni put Bore Šnajdera“... Ponosna je na sve dosadašnje uloge ali su joj dve posebno drage. „Da budem iskrena svakoj se ja ulozi obradujem i koju god da dobijem gledam da uradim na najbolji način, da dam sve od sebe. Ima tu više uloga na koje sam stvarno ponosna i, eto

možda bih izdvojila, Milenu iz "Porodičnih priča". To je bilo jako davno ali se prvo setim te uloge, što dokazuje da je ona za mene jako bitna i takođe mi je draga uloga tetke u Žici ", kaže za Kfor radio Anika Grujić, naša poznata glumica.

Reakcije i komentari publike su uglavnom pozitivni, a Aniku raduje činjenica da predstave prati sve veći broj posetilaca i da su uvek pozorišne sale ispunjene do poslednjeg mesta.

"Ja sam u suštini zadovoljna našom publikom i mislim da imamo divnu publiku, ne samo u Gračanici nego širom celog Kosova", naglašava Anika.

Mladima poručuje da odrede svoje ciljeve i prioritete i da ne gube vreme na beznačajne stvari.

"Poručila bih mladima da što više rade na sebi i da uče, jer nikada nije kasno za učenje i za istraživanje nekih novih stvari", zaključuje Anika. J.S.Procitaj vise