Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

Budi to što jesi!

05.02.2018 posted by: RADIOSRB

Posmatrajući uspešne ljude oko sebe često se zapitamo kako su postali to što jesu? Šta su to oni radili, u koje su škole išli, kako su dogurali do toga i šta je potrebno da uradimo da bi bili uspešni kao oni?

Uspešni ljudi nisu rođeni pod srećnom zvezdom, već imaju određene navike i karakteristike koje im pomažu da budu takvi kakvi jesu.

Imali smo tu čast da ugostimo glumce amaterskog

pozorišta „Janićije Popović“ Nevenu Nedeljković i Marka Đekića sa kojima smo razgovarali o njihovim dosadašnjim uspesima i planovima za budućnost.

 „Prva predstava u kojoj sam glumila bila je „Pesnik je kriv za sve“, kasnije sam glumila u predstavi „Milica, Marica i kulturna zavrzlamica“, onda sledi predstava „Kući“ i sada glumim u predstavi „Budi to što jesi“ a u planu imam još nekoliko predstava. Sve predstave su mi nekako drage, ne mogu baš da pravim razliku zato što svaka mi je draga na svoj način i sve ih podjednako volim, ali možda predstava koja je ostavila jak utisak na mene je predstava „Kući“, kaže Nevena, dok Marko napominje da je po njemu najbolja „Sada ova poslednja predstava „Budi to što jesi“.

Poznati su po svojoj humanosti! Učestvovali su na mnogobrojnim festivalima, a nagrade i priznanja govore dovoljno o napretku i postignutim rezultatima.

Nevena precizira da su ključ njenog uspeha predanost i dobra volja i vršnjacima savetuje:

„Da počnu da se bave nečim kao što mi evo na primer glumom, ima tako puno zanimljivosti, puno hobija kojima mogu da se bave“, dok im Marko želi uspešnu radnu godinu i „pošto sam još pod utiskom predstave da budu to što jesu i da se aktiviraju.“Procitaj vise