Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

Zastani, pogledaj svet oko sebe!

06.02.2018 posted by: RADIOSRB

Mi ne možemo da menjamo ovaj svet ali možemo da menjamo sebe. Možda se i drugi ugledaju na nas i krenu putem čovečnosti. Biti human i velikodušan su karakteristike ljudi koji se danas itekako cene.

NVO Mlada aktivna Gračanica, zajedno sa Genghis Pub-om organizuje humanitarni koncert za Ivonu

Ivanović iz Kuzmina, na kojem će svirati i pevati volonteri iz Engleske: Tomas koji svira klavir, Džoana na gitari i Bridžit koja svira obou.

„Mi smo se dogovorili sa našim prijateljima koji ovde volontiraju da kad budemo pravili koncert, da to bude humanitarnog karaktera i onda smo tražili kome je to najviše pomoć potrebna ovde u našim krajevima. Naišli smo na Ivoninu priču, koja je zaista setna priča i baš joj je potrebna pomoć u ovom trenutku“, kaže Petar Đorđević, predstavnik NVO Mlada aktivna Gračanica.

Ivona Ivanović se nalazi u vegetativnom stanju kome (budnoj komi) od 28. decembra 2014. godine, i jedina šansa za njen oporavak je lečenje u rehabilitacionom centru u Nemačkoj, gde garantuju njen oporavak.

„Postoji mogučnost u Nemačkoj, u rehabilitacionom centru, koji garantuje buđenje iz tog vegetativnog stanja kome, međutim cifra koja je potrebna za tromesečno lečenje u tom centru je 60 000 eura koje definitivno porodica Ivanović ne može da priušti sama, tako da ja se nadam ne samo ovom akcijom, nego i nizom sledećih akcija koje će da uslede kao lančana reakcija, da će se sakupiti taj novac i da će eto Ivona dobiti priliku da se ponovo opet kreće“, dodaje Petar i poziva da zajedno pomognemo Ivoni da se oporavi kako bi mogla da se posveti i nadoknadi izgubljeno vreme svom trogodišnjem sinu, za šta do sada nije bila u mogućnosti.

„Pozivam sve slušaoce Kfor radija da u četvrtak od 21 sat dođu u Genghis Pub da zajedničkim snagama pomognemo Ivoni koliko god možemo, biće postavljena kutija unutra, gde će svako moći da ostavi koliko može. Nismo hteli da određujemo cenu ulaznice tako da svako može da da po svojoj volji koliko god može. Naše malo će njoj značiti puno, koliko god da skupimo značiće i Ivoni i njenoj porodici.“

Učinimo dobro delo, pomozimo i onima koji nam ne mogu uzvratiti.Procitaj vise