Sluajte nas Online Zatvori

"Tenis ne možeš da igraš sam, pridruži nam se"

09.02.2018 posted by: RADIOSRB

Iako je na početku svoje teniske karijere može se reći da je Marija već uspešna sportistkinja i to zahvaljujući pre svega svom talentu i napornom radu na treninzima. Nalazi se na odličnom putu da postane vrhunski sportista i pored uspeha na teniskom terenu angažovana je i u školi i ne zapostavlja sve svoje obaveze. Marija za radio KFOR kaže da se tenisom bavi dve godine. Svojim vršnjacima poručuje da tenis ne mogu da igraju sami i da joj se pridruže.

“Počela sam da igram tenis jer sam gledala teniske mečeve i taj sport mi se svideo, uzor mi je Novak Đoković. Učestvovala sam na mnogo turnira do sada, u Aranđelovcu sam osvojila prvo mesto, ukupno do sada imam 18 medalja i jedan pehar za osvojena prva, druga i treća mesta. Volim kada sam na turnirima jer se tada družim sa drugim učesnicima i takmičarima”.

Kada ne trenira svoje slobodno vreme obično provodi sa svojim drugarima, koji su joj velika podrška, kao i njena porodica.

Mlada teniserka, mladima šalje poruku, da trebaju da se bave sportom što više, jer on pozitivno utiče na njihovo zdravlje.

A mi našoj mladoj sportistkinji želimo da i u budućnosti niže rezultate i visoko se rangira na svim takmičenjima čija će učesnica biti. Njen uspeh dokaz je da se rad, trud i sva odricanja isplate.Procitaj vise