Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

"Tenis ne možeš da igraš sam, pridruži nam se"

09.02.2018 posted by: RADIOSRB

Iako je na početku svoje teniske karijere može se reći da je Marija već uspešna sportistkinja i to zahvaljujući pre svega svom talentu i napornom radu na treninzima. Nalazi se na odličnom putu da postane vrhunski sportista i pored uspeha na teniskom terenu angažovana je i u školi i ne zapostavlja sve svoje obaveze. Marija za radio KFOR kaže da se tenisom bavi dve godine. Svojim vršnjacima poručuje da tenis ne mogu da igraju sami i da joj se pridruže.

“Počela sam da igram tenis jer sam gledala teniske mečeve i taj sport mi se svideo, uzor mi je Novak Đoković. Učestvovala sam na mnogo turnira do sada, u Aranđelovcu sam osvojila prvo mesto, ukupno do sada imam 18 medalja i jedan pehar za osvojena prva, druga i treća mesta. Volim kada sam na turnirima jer se tada družim sa drugim učesnicima i takmičarima”.

Kada ne trenira svoje slobodno vreme obično provodi sa svojim drugarima, koji su joj velika podrška, kao i njena porodica.

Mlada teniserka, mladima šalje poruku, da trebaju da se bave sportom što više, jer on pozitivno utiče na njihovo zdravlje.

A mi našoj mladoj sportistkinji želimo da i u budućnosti niže rezultate i visoko se rangira na svim takmičenjima čija će učesnica biti. Njen uspeh dokaz je da se rad, trud i sva odricanja isplate.Procitaj vise