Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

Ljubav !

13.02.2018 posted by: RADIOSRB

„Ljubav je pokretač svega, ne mislim na ljubav naravno samo prema partneru već i prema porodici, prijateljima, prirodi verujem da ljubav može spasiti svet“, kaže Dajana Emini, a da li se i ti slažeš da je ljubav pokretač svega? Šta za tebe predstavlja ova emocija?

Tanja Denić, školski pedagog, dodaje:

 „Ljubav je sreća. Smatram da života nema bez ljubavi 

i ljubav je svuda oko nas. Svi u sebi imamo ljubav samo pronaći trenutak i osobu prema kojoj ćemo iskazati tu ljubav. Ja mislim da je najveća ljubav koju čovek može da oseti prema svojoj deci“, dok nas Miroslav Đorđević Emotivac podseća da je ljubav lepa, ali da može da bude i loša:

 „Ljubav je nešto najlepše ali može i da bude najgore, sve zavisi od osobe.“

Pažnju na najbitniju stranu ljubavi skreće nam Maja Denić iz Lipljana:

„Za mene je ljubav uzajamno poverenje“, kao i Miljan Savić iz Lapljeg Sela koji kaže:

 „Ljubav je sreća, uspeh i radost dvoje ljudi.“

 „Ja mislim da je suština ljubavi biti zaljubljen u svakom danu, biti zaljubljen i 13, 12, 10. i 9. Ali, neka bude da je 14. dan zaljubljenih“, dodaje Nemanja Zarković, jedan od osnivača kulturnog skloništa Bes(i)Misao.

Stefan Veljković: „Ja bih rekao da je za mene ljubav međusobno poštovanje i uvažavanje. I to ne mora da bude nužno između osoba različitih polova, može da bude između prijatelja, drugara ili kako god. To je ljubav!“

„Iz ljubavi prema muzici ja danas zarađujem za život, iz ljubavi prema supruzi sam dobio i dete tako da od ljubavi sve počinje i našoj omladini i slušaocima bih poručio da se to ne zaboravi, da se malo vratimo toj zaboravljenoj ljubavi“, Dalibor Spasić, DJ Daka.

Ljubav u svom načistijem obliku je nežna i oslobađajuća emocija! Ona naše okruženje čini boljim mestom za život!Procitaj vise