Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Vesti

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

"Sumnjivo lice" u Mitrovici i Gračanici

16.04.2018 posted by: RADIOSRB

Predstava “Sumnjivo lice” u izvođenju „Okret teatar“ iz Beograda biće prikazana u Mitrovačkom dvoru 17. aprila od 20 časova i u Domu kulture Gračanica, 18. aprila od 12:30.

Predstava je rađena po jednom od najpoznatijih dela Branislava Nušića, koje je neizostavni deo lektire za osnovne škole i na duhovit, zanimljiv i lepršav način

glumci će oživeti živopisne likove kojima je Nušić opisao stanje u društvu, ali i ismejao loše karakterne osobine ljudi, koje su univerzalne i prisutne u svakom vremenu.

Marko Nikolić, koju tumači ulogu Jerotija Pantića, za KFOR radio iznosi detalje ove predstave:

“Okret teatar predstavu “Sumnjivo lice” izvodi već nekih 3 meseca, imali smo do sada nekih desetak uspešnih izvođenja. Mi smo ovu predstavu malo prilagodili mlađoj populaciji. Sveli smo trajanje predstave na 65, 70 minuta. Napravili smo neke interesantne filmske inserte koje malo povećavaju atraktivnost predstave i eto, ovo dosadašnje iskustvo nam govori da smo napravili da kažem nešto što je interesantno i mlađima i starijima.”

U predstavi “Sumnjivo lice” pored Marka igraju i Danijela Tanasković, Marija Ćeranić, Nikola Krneta I Milan Vranešević, a kako Marko priznaje itekako se raduju predstojećem gostovanju na Kosovu a imaju I velika očekivanja.

“Pre predstave “Sumnjivo lice” na Kosovu smo gostovali sa predstavom “Kir Janja”, rađenom po tekstu Jovana Sterije Popovića, tada smo gostovali u Mitrovici i Leposaviću i prosto iskustvo je jako lepo bilo tako da jedva čekamo da dođemo ponovo”, dodaje Marko i poziva zainteresovane da dođu i pogledaju ovo drugačije izvođenje “Sumnjivog lica”.Procitaj vise