Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

Projekcije filmova "Ferdinand" i "Crveni vrabac"

09.05.2018 posted by: RADIOSRB

U Domu kulture Gračanica danas  će biti prikazani filmovi "Ferdinand" i "Crveni vrabac".

Animirani film "Ferdinand” koji je režirao ruski reditelj Oleg Trofim, biće prikazan od 18 sati.

Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu. U originalnoj postavci, glas glavnom junaku Ferdinandu pozajmjuje Džon Sina, a uz njega tu su i Kejt Mek Kinon, Đina Rodrigez i Entoni Anderson.

Broj karata za ovu 3D projekciju je ograničen, a mogu se kupiti u prostorijama Doma kulture po ceni od 300 dinara.

Od 20 sati, biće prikazan film originalnog naslova "Crveni vrabac", koji je kod nas preveden kao "Izdaja", sa Dženifer Lorens u glavnoj ulozi.

Priča je adaptacija špijunskog romana Džejsona Metjusa, smeštena u modernoj Rusiji, koja prati operativca Dominiku Jegorovu (Dženifer Lorens). Ona dobija naređenje da, mimo njene volje, postane “vrabac”, odnosno obučena zavodnica na zadataku i da prati mladog Cija agenta Natanijela Neša, koji je dobio ulogu da istraži ruski obaveštajni sistem. Između njih dvoje se javlja privlačnost, ali se emotivnom vezom izlažu velikom riziku. Do još jednog preokreta dolazi kada i nju angažuje Cija da otkrije izdajnika na visokom nivou u Vašingtonu.

Ulaznica za njegovu projekciju košta 200 dinara.Procitaj vise