Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

VELFIE (video selfie) takmičenje, Kvalitetno Obrazovanje

08.06.2018 posted by: RADIOSRB

EU info centar u okviru kampanje za kvalitetno obrazovanje pokrenuo je velfie (video selfie) takmičenje.                                                                 

U  15 sekundi svi  učesnici  treba da pokažu kako vide “kvalitetno obrazovanje” na Kosovu koristeći heštegove #QualityEducationls #EUKosovo uz objavljivanje  video poruke #Velfie na svojim Fejsbuk i Instagram profilima.

Fokusirajte se na deljenje vašeg iskustva putem "velfie"- ja ali takođe i na vaše angažovanje i diskusiju sa vršnjacima o obrazovanju na Kosovu.

Vaš Velfie treba da predoči na najbolji način kako vidite i želite kvalitetno obrazovanje i kakvo obrazovanje želite da bude na Kosovu. Stavite u vašu priču bilo šta što vas nasmejava.

Takmičenje traje  dve nedelje, 29. maj – 11. jun 2018. godine, sa fokusom na razmenu vaših iskustava ne samo deljenjem "veflija" nego i vašim aktivnim učešćem i diskusijama sa vašim vršnjacima o obrazovanju na Kosovu.

Takmičenje je otvoreno za  sve sa  Kosova iznad 16 godina, osim za zaposlene u EUO – EUICC, njihove bliže srodnike i svakog ko je povezan sa organizacijom ili žirijem ovog takmičenja.

Pobednika očekuje nagrada od 500 evra.

Video poruke biće verifikovane i ukoliko su prikladne za takmičenje, biće objavljene na facebook stranici European Union in Kosovo.

Prijave slati do 11.juna 2018.godine, najkasnije do 17:00 časova.Procitaj vise