Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

Letnji trening kamp "MMA klub Mitrovica"

02.08.2018 posted by: RADIOSRB

"MMA (Mix Martial Arts)  klub Mitrovica", organizuje letnji trening kamp od 15. do 20. Avgusta, u okviru kojeg će ugostiti inostrane borce sa kojima će razmeniti znanja o ovoj borilačkoj veštini.

Nešto više o ovom treninig kampu, priča trener i takmičar "MMA kluba Mitrovica" Aleksandar Vukosavljević.

“Trening kamp zvanično počinje 15. avgusta. Prvi put imamo tu čast da trening kamp održimo u Mitrovici gde će gostovati i inostrani borci iz Francuske, Italije i Španije. Za sada imamo najviše potvrđenih boraca iz Francuske. To je inače trening kamp koji će  biti samo isključivo za takmičare i profesionalne borce. Što se tiče trening kampa, dva puta dnevno će se trenirati.”

Svi zainteresovani, aktivni takmičari MMA sporta, koji žele da budu deo letnjeg trening kampa mogu kontaktirati Aleksandra Vukosavljevića putem Fejsbuka i  Instagrama. 

“Trening kamp je osmišljen konkretno samo za takmičare iz razloga zato  što se radi sa dosta napornom  tehnikom, sa kojom običan početnik ili običan rekreativac  ne bi mogao da postigne taj nivo znanja, jer potrebno je neko pred znanje da bi sve to moglo da se odradi.”

Da bi jedan ovakav događaj  zaista bio na nivou, potrebna je finansijska podrška, da bi se pokrili troškovi sale, hrane i smeštaja za takmičare, kao i sam završni  turnir, medalje za takmičare, tako da je pomoć svih koji žele i imaju mogućnosti da sponozorišu letnji kamp, svakako dobrodošla, jer se očekuje se dolazak do 15 takmičara, profesionalnih MMA i "Muay Thai" boraca iz Italije, Španije i Francuske.

Završni, prijateljski turnir biće održan 20. avgusta u studentskom Domu br. 4, u sali gde inače treniraju članovi "MMA kluba Mitrovica". Procitaj vise