Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

Premijere filmova ,,Hotel Transilvanija 3" i ,,Pravednik 2“.

09.08.2018 posted by: RADIOSRB

Večeras u Domu kulture ,,Gračanica'' biće prikazane premijere filmova ,,Hotel Transilvanija 3" i ,,Pravednik 2“.

Od 19 časova biće prikazan animirani film ,,Hotel Transilvanija 3". U trećem nastavku ovog animiranog hita pridružite se omiljenoj porodici čudovišta dok kreću na porodični odmor, na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula odmorio od pružanja odmora drugima. Luksuznom krstarenju ne odoleva ni ostatak Drakulinog čopora pa se i oni pridružuju putovanju.

Čudovišta se na brodu fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koja im se nude, od različitih

sportskih aktivnosti preko fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. Ali odmor se pretvara u noćnu moru kada Mavis shvati da je Drakula pao na šarm tajanstvene kapetanice Erike koja skriva opasnu tajnu koja bi mogla uništiti sva čudovišta.

Premijera filma ,,Pravednik 2“ očekuje vas od 21 čas.

U prvom delu „Pravednika“ upoznali smo Roberta Mekola (Denzel Vašington), bivšeg pripadnika specijalnih vojnih jedinica koji je lažirao sopstvenu smrt kako bi ostatak života proveo u miru a to mu na kraju nije pošlo za rukom.
 
U nastavku filma „Pravednik 2“ nastavlja da radi ono što najbolje zna, bori se za pravdu i spašava one kojima je potrebna pomoć. Kada Mekolova prijateljica i bivši operativac (Melisa Leo), strada u organizovanoj zaveri od strane obučenih ubica, Robert Mekol (Denzel Vašington​) obećava​: "Ubili su mi prijatelja. Zato ću ubiti svakog od njih. I jedino razočaranje je to što to mogu učiniti samo jednom". 
Tokom svoje osvetničke misije, Mekol se sreće sa najiskusnijim plaćenim ubicama a možda čak i sebi jednakima. "Pravednika" putovanje u nastavku vodi širom sveta, posebno u Tursku.

Karte za oba filma po ceni od 250 dinara možete kupiti u prostorijama Doma kulture „Gračanica“.

 


Procitaj vise