Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

Misterija „Teška vremena u El Rojalu“ u Gračanici

09.10.2018 posted by: RADIOSRB

U četvrtak, 11. oktobra, od 21 čas, u bioskopskoj sali Doma kulture „Gračanica“ premijerno će biti prikazana misterija sa fenomenalnom muzikom i tajanstvenim likovima pod nazivom „Teška vremena u El Rojalu“.

Priča filma smeštena je u 1969. godinu i počinje pojavom nekoliko potpunih stranaca koji se prijavljuju u hotel poznat kao El Rojal. Zapušteni hotel nalazi se na granici dve države: Nevade i Kalifornije. U ovom slučaju „na granici“ znači bukvalno to - granica se prostire kroz lobi hotela, sa kockanjem dozvoljenim na jednoj strani i alkoholom dozvoljenim na drugoj.

Nije potrebno mnogo detektivskih veština da bismo zaključili da većina ovih gostiju ima neku mračnu stranu i da kriju velike tajne jedni od drugih. Hotel vodi svestrani menadžer, koga glumi Luis Pulman, koji se tu sakrio da bi sačuvao svoje tajne i pokušao da zaboravi stvari koje je doživeo.

Tokom jedne sudbonosne noći svi će imati poslednju priliku da se iskupe…pre nego što sve ode dođavola.

Džef Bridžis, Kris Hemsvort, Džon Hem, Dakota Džonson i Sintija Erivo predvode sjajnu glumačku ekipu u filmu „Teška vremena u El Rojalu“, a na vama je samo da se prepustite i uživate u filmu.Procitaj vise