Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

Projekcije filmova ,,Grinč" i ,,Кrid 2 "

29.11.2018 posted by: RADIOSRB

U Domu  kulture ,,Gračanica" večeras vas  očekuju projekcije  filmova ,,Grinč" i ,,Кrid 2 "

,,Grinč" je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj

snazi optimizma. Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza.

Film će biti  prikazan u 19 časova.

,,Кrid 2 " je priča o suočavanju Adonisa Krida s protivnikom svoje porodice što ga samo još više motiviše za borbu u ringu. Roki i Adonis suočiće se sa svojim zajedničkim nasleđem i shvatiti da ništa nije važnije od porodice. Krid 2 će nam pokazati šta nas to čini prvacima, i da zapamtimo jednu stvar - bez obzira gde se nalazimo, ne možemo pobeći od svoje prošlosti.

Film će biti prikazan večeras u 21:00 čas.

Karte za obe projekcije po ceni od 250 din možete kupiti u prostorijama Doma kulture ,,Gračanica".Procitaj vise