Dva najnovija filmska ostvarenja premijerno u Gračanici

04.10.2018 posted by: RADIOSRB

Nadamo se da ste spremni za nova putovanja kroz filmsku industriju jer vam je Dom kulture „Gračanica“ pripremio i ovog četvrtka dve premijere, nova ostvarenja kako za najmlađe, tako i za starije.

Od 19 časova premijerno će biti prikazan crtani film  Condorito „Avanture u svemiru“.

Najmlađi će uživati u u ludoj avanturi, punoj smeha, koja prati Condorita i njegove drugare. U momentu kada Condorito planira da se skrasi pored svoje devojke Yayite, njenu majku koja ne odobrava njihovu vezu, otimaju vanzemaljci. On se sa svojim drugarima udružuje kako bi se izborio za svoju taštu, a ujedno i da spasi planetu od vanzemaljaca.

Samo dva sata kasnije, od 21 čas, odrasli će imati priliku da premijerno pogledaju film „Venom“, reditelja Rubena Flajšera.

“Venom” je vanzemljski oblik, kojem je potreban čovek kako bi preživeo, a za uzvrat čovek dobija neverovatne moći. Kada novinar Edi Brok u svom istraživanju igrom slučaja postane domaćin vanzemaljskog stvorenja, on postaje Venom.
Vanzemaljski oblik ga potpuno obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Edi postaje svestan da pravila sada neko drugi diktira i da je svako opiranje uzaludno.
Pored Toma Hardija, glumačku postavu pojačala je i prelepa Mišel Vilijams u jednoj od glavnih uloga.

Karte za obe projekcije možete nabaviti u pristorijama Doma kulture „Gračanica“.